21 de setembre 2006

Trofeu Ciutat de Barcelona de Judo

Trofeu Ciutat de Barcelona de JudoEl proper dia 7 d'octubre a partir de les 15.30 hores, està previst que tingui lloc, al Pavelló de la Vall d'Hebron, la 34a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Judo, que comptarà amb la participació de diverses seleccions nacionals i regionals que competiran per equips.

Concretament, a part de la selecció catalana, enguany en categoria masculina hi participen les seleccions autonòmiques de Madrid i Galícia, i també els equips de Lisboa (Portugal), Ligúria (Itàlia) i Provence, ACCB Paris i Roches sur Yon, de França.

Pel que fa a la categoria femenina, Catalunya comptarà amb dos equips i, a més, també hi podrem veure les seleccions de Galícia i Madrid i les de les regions franceses de Provence i Toulose.

L'any passat en categoria masculina, la selecció catalana va fer un bon paper, tot i que no va poder arribar a la final i va quedar en tercera posició, per darrere del combinat de l'ACBB de París i de la selecció Gallega. El combinat femení va quedar en segon lloc. A veure si aquest any ho aconsegueixen!

És una bona oportunitat per poder veure judo de bon nivell. Si podeu, no us la perdeu.