10 d’octubre 2006

Trofeu Internacional Ciutat de Girona

Trofeu Internacional Ciutat de Girona
Aquest dissabte 28 d'octubre es celebra la XVI edició del Trofeu Internacional Ciutat de Girona que tindrà lloc al Complex esportiu de Palau de la ciutat, juntament amb el IV Gran Premi de la Diputació de Girona.

La jornada l'organitza l'Associació Girona-Judo i començarà a partir de les 9 del matí amb el Premi de la Diputació, una competició per equips masculins dirigida a judoques sub-19. Aquesta competició s'estructura en format de lliguetes de 4 equips i els dos primers de cada lligueta es classificaran per disputar les semifinals.


A partir de les 15.00 hores es disputarà el Ciutat de Girona, trofeu individual absolut que comptarà amb la participació de judoques de categories tant masculina (60, 66, 73, 81, 90, 100 i +100 kg) com femenina (48, 52, 57, 63, 70, 78 i +78 kg)


Es tracta d'una altra bona oportunitat de veure bon judo ja que s'hi esperen uns 40 equips i més de 300 esportistes provinents de països com França, Portugal, Andorra, Itàlia, Suïssa, Bèlgica, Gran Bretanya, Alemanya i Holanda. A més, el Ciutat de Girona torna a ser puntuable per decidir els integrants de l'equip espanyol que participaran en el Campionat d'Europa sub-23, que es celebrarà a Moscou al novembre, i això representa que hi participaran els judoques de més nivell de l'Estat espanyol.