13 de setembre 2007

Retransmissió del Mundial de Judo

Logotip de la cadena SporTV, que retransmet els Mundials de JudoAvui comencen els Mundials de Judo de Rio de Janeiro i és curiós com al nostre país no hi ha cap canal de TV que els emeti (Teledeporte va emetre els d'atletisme i gimnàstica però es veu que el Judo no és prou important; Eurosport no ho anuncia en la seva programació i de les cadenes generalistes nacionals ja no en parlem).

És per aquest motiu que molts judoques busquem desesperadament una manera o una altra de de veure algun combat, ni que sigui en diferit, i alguna emissora de tv per internet que ens ho permeti.

Jo no he trobat la solució definitiva però, de moment, hi ha algunes possibilitats per estar informats:

La cadena SporTV del Brasil emet en directe el Mundial i posteriorment penja alguns vídeos a la seva web (podeu veure aquí els horaris de les retransmissions). També hi ha usuaris avançats d'internet que m'han comentat la possibilitat de veure aquest canal a través de programes com JLC's, TvAnts o altres però jo no els he provat.

De moment, us deixo un vídeo d'un programa d'SporTV que fa la prèvia del Mundial on es veu el muntatge dels tatamis i diverses entrevistes.

Una altra opció és la web de la Federació Internacional de Judo, que també té un espai per als vídeos del Campionat del Món però no sé quan els actualitzaran (de moment, no hi ha cap vídeo).

Si no, sempre ens quedarà YouTube, un cop hagi passat... Una llàstima!

Si coneixeu alguna manera millor, no dubteu en fer-nos-ho saber i deixeu un comentari o envieu-me un e-mail.