02 d’octubre 2007

Torna el Ciutat de Barcelona de Judo

Adaptació lliure de Cartell del Ciutat de Barcelona
Aquest cap de setmana torna el Torneig Ciutat de Barcelona de Judo i ho fa per 35a vegada canviant el seu lloc habitual de celebració. Serà aquest dissabte, 6 d'octubre a partir de les 15.30 hores.

Aquesta edició deixa enrere el Pavelló de la Vall d'Hebron, on s'havia celebrat en edicions anteriors, i tindrà lloc al pavelló de l'Associació Esportiva Sant Andreu (pavelló de Francisco Calvo, Riera d'Horta, 45 de Barcelona).

El canvi es fa amb la intenció d'acollir un major nombre d'espectadors i perquè competidors i espectadors estiguin més a prop uns dels altres, augmentant el caliu i transmetent encara més l'emoció de la competició d'alt nivell.

Com cada any, està confirmada la presència de la selecció catalana i també la de l'equip de l'ACBB de París (guanyador de les dues últimes edicions i una garantia d'espectacle assegurat). A més, també està prevista la participació de Tuníssia i Anglaterra, de les seleccions autonòmiques de Madrid, Galícia, Andalusia, País Basc i Navarra i d'altres equips francesos de nivell com són Roches Sur Yon de Nantes, Aix en Provence i Toulon.

Aquest any, s'ha volgut donar al Ciutat de Barcelona una dimensió més àmplia i consagrar-lo com la competició de referència de l'inici de la temporada de Judo a Catalunya. D'aquesta manera, abans de començar la competició dels adults es realitzaran un seguit d'activitats dirigides als més petits, que complementaran la festa.

Us deixo un mapa interactiu per saber com arribar-hi.