08 d’octubre 2007

Bons resultats del Condal al San Marcial

Aquest cap de setmana també s'ha disputat a Irún, el Torneig de Judo de San Marcial del 2007, organitzat per l'Associació de Clubs Lau Judo, considerat de categoria B i en el que tres judoques del Judo Condal han aconseguit pujar al pòdium.

Han estat en Dídac Rodríguez (que ha quedat segon a -60 Kg), en David del Campo (tercer en la mateixa categoria) i en Pere Cadena (tercer a -81 Kg, després de sortir d'una lesió al genoll).

Us deixo un parell de fotos (gentilesa d'Arajudo) amb els tres CAMPIONS del Condal.

Pòdium de menys de 60 Kg En Dídac (el primer per l'esquerra) i en David (el segon per la dreta) amb les seves respectives medalles.

Pòdium de menys de 81 Kg En Pere (segon per la dreta), satisfet pel resultat obtingut.

Cal destacar també la participació d'en Sergio Duque, que va tenir una bona actuació però que no va poder pujar al pòdium d'una categoria més que complicada (-73 Kg). Reconeixem doncs la importància d'aquests resultats dels judoques del Condal pel gran nivell de tots els competidors, ja que hi van participar uns 250 judoques de 10 països (España, França, Andorra, Portugal, Anglaterra, Irlanda, Rumania, Moldàvia, Costa Rica i Veneçuela) i 11 autonomies diferents.

Felicitats!