07 de març 2008

Super Judo TV

Logo de Super Judo TV
Molts de vosaltres sou uns atents seguidors de tots els vídeos que es pengen a internet sobre judo i visiteu assíduament llocs com youtube, o judovision per examinar els últims combats o per veure tècniques i maneres de fer noves.

Avui us recomanaré una font nova per anar mirant que sembla que promet bastant. Es tracta de Super Judo TV i és una iniciativa nordamericana que està començant però que ja té uns quants vídeos interessants. La idea sorgeix del sensei Leo White (judoca olímpic en dues ocasions amb els EUA) i es diferencia de la resta de propostes en què els vídeos estan enregistrats en alta definició (el de la tele del futur) i en format panoràmic i la qualitat de les imatges es nota.

Aquest fet té un inconvenient que pot fer que molts de vosaltres us desespereu a l'hora de descarregar-vos un dels vídeos, ja que ocupen més espai i costa més poder-los veure, però val la pena esperar-se ja que els continguts són bastant bons.

El millor que poder fer es visitar el web de Super Judo TV vosaltres mateixos. Jo us deixo un vídeo de mostra (que no és el que m'ha agradat més però és l'unic que puc visualitzar aquí) i us recomano l'especial sobre Defenses de Sankaku Jime.