10 de desembre 2008

Judo sanka

Fa molts dies que no escric res al blog i això no pot ser. M'agradaria ser una mica més constant però ni la feina d'aquestes últimes setmanes ni el refredat que porto al damunt des de fa gairebé 5 dies no m'han deixat fer-ho.

Avui m'he saltat la classe del Mestre Talens i, potser pels remordiments, he començat a llegir algunes de les webs que ressegueixo habitualment per veure com està el món del judo. De rebot, com gairebé sempre, he arribat a un video que us deixo a continuació i que és la introducció d'una sèrie de la que no havia sentit a parlar mai i que podria ser interessant.

Pel que he pogut descobrir, l'original es deia Judo sanka i, a Espanya, Tele 5 la va emetre amb el títol de Pasión por el Judo pels volts del 1997. En anglès, la van anomenar Ode to judo i sembla ser un manga com el de la Ginger Ynokuma que ja coneixem.Videos tu.tv


En fi, us deixo l'enllaç a la recerca del youtube sobre Judo sanka. Espero que us agradi i si ja l'havieu vist o en podeu dir alguna cosa més, ja sabeu que els comentaris estan oberts a tothom.

Fins aviat (o això espero...)