27 d’agost 2009

Comença el campionat del món de Rotterdam

El Campionat del món que se celebra a Rotterdam aquests dies ha començat de manera gairebé immillorable per al Judo espanyol amb dues plates aconseguides per Sugoi Uriarte (-66 Kg) en categoria masculina i Oiana Blanco (-48 Kg) en femenina.

Sugoi Uriarte s'ha desempallegat de noms tan importants com Ahmed Awad (EGY), Azal Kubakaev (KGZ), el georgià Zaza Kedelashvili (GEO), en Jeong-Hwan An (KOR) i l'hongarès Miklos Ungvari (HUN). Desgraciadament, ha perduat la final contra en Tsagaanbaatar Hashbaatar (MGL).

Us deixo el combat de semifinals d'en Sugoi, contra en Miklos Ungvari (HUN).Per la seva banda, Oiana Blanco ha guanyat a Tetyana Lusnikova (UKR), la francesa amb un palmarés impressionant Frederique Jossinet (FRA) i a Jung-Yeon Chung (KOR) però ha caigut a la final contra la japonesa Tomoko Fukumi (JPN).

El vídeo de la final de la Oiana contra la Japonesa Fukumi, el podeu veure a continuació.Moltes felicitats a tots dos!

Podeu trobar més vídeos d'aquest campionat a JudoVision.org i seguir els resultats que es vagin produint a JudoInside.com o els encreuaments a Eju.net . També és interessant el seguiment que fan dels judoques espanyols des de HajimeJudo.com i la web oficial del Campionat del Món de Judo de Rotterdam 2009.