08 d’octubre 2009

Nova normativa en els dorsals en competició

Nova normativa dels dorsals de Judo

La Federació Europea de Judo (EJU) ha fet pública una nova normativa que afectarà, a partir del gener del 2010, el tipus de dorsals que porten els judoques en competició.

La nova reglamentació intenta millorar la presentació dels judoques per a fer-los més fàcilment identificables i tant l'EJU com la Federació Internacional s'han posat d'acord per utilitzar la mateixa numeració a l'esquena dels competidors.

Amb aquests canvis, els espectadors i afeccionats podran identificar millor els diversos judoques tant si els veuen en directe com si ho fan a través de les retransmissions televisives o per internet. A més, segons el comunicat oficial, els patrocinadors també veuran millorada la seva imatge ja que els seus logotips seran més visibles que fins ara.

Per defecte els nous dorsals estaran formats pel nom o cognom del judoca i les sigles del país que representa a la part superior del dorsal i en color blau. A la part inferior s'hi ubicarà la publicitat dels esponsors o el nom del campionat combinant tota la superfície restant o dividint-la en dues parts, segons les necessitats.

A més, també s'han establert uns colors determinats per a la part variable dels dorsals que variaran en funció del tipus de competició: campionats d'Europa (verd), World Cups (vermell) i European Cup (taronja).

1 comentarios:

Anònim ha dit...

zelo intiresno, hvala