25 de gener 2010

Casasayas i Alonso, nous Campions d'Espanya de Judo

Aquest passat cap de setmana s'ha disputat la fase final del campionat d'Espanya de Judo amb uns resultats extraordinaris per al judo català.

Per una part, el judoca manresà de l'Esport 7, Maurici Casasayas s'ha proclamat campió d'Espanya en categoria absoluta en menys de 81 Kg i per l'altra, Alicia Alonso també ha aconseguit la medalla d'or en més de 78 Kg.

Tot i que pugui semblar increïble, feia més de 20 anys que no hi havia un campió d'Espanya absolut que representés Catalunya, quan en Joan Enrich, del Judo Condal, va proclamar-se campió en -78 Kg l'any 1989 i és per aquest motiu que això s'ha de celebrar.

Podeu consultar la crònica de la competició d'en "Mauri" a la web de l'Esport 7 i us deixo el vídeo de la final editat pels amics d'Hajime Judo.

D'altra banda, també es va proclamar novament campiona d'Espanya l'Alicia Alonso, del Judo Badia (i ja són 4 vegades en els últims 5 anys) després de realitzar una autèntica demostració de judo i de superar amb claredat totes les seves rivals per Ippon.

A més, la selecció catalana de judo també s'ha emportat tres medalles de bronze que han aconseguit Vanessa Garcia (-48 Kg), Meritxell Brutau (-70 Kg) i Noèlia González (+78 Kg).

Moltes felicitats!