11 d’abril 2011

Nou còmic sobre Judo: Shin Kotaro Makaritoru

Caràtula del primer volum del manga Shin Kotaro Makaritoru
Es tracta d'una sèrie manga que els entesos diuen que és molt millor que la de la Gínger, de la que ja hem parlat en anteriors ocasions, o que qualsevol altre còmic de Judo. S'anomena Shin Kotaro Makaritoru i l'autor és Hiruta Tatsuya, que ens explica la història d'en Kotaro Shindu, un expert karateka que es passa al món del Judo per poder enfrontar-se en igualtat de condicions amb el capità d'un equip de Judo.

El mateix autor, anteriorment ja havia publicat una altra sèrie de còmics sobre Karate (veure la Wikipèdia en anglès sobre Kotaro Makaritoru) però en aquest cas el que ens interessa és la història sobre el Judo.

En el còmic hi podem trobar referències a alguns personatges de la vida real com per exemple el fet que el nom del capità de l'equip de Judo sigui Toshihiko i que faci un Ippon Seoi Nage impressionant, o que el cognom d'una nena sigui Mifune i que sigui una experta en Sumi Otoshi.

En resum podem dir que es tracta d'un manga molt interessant per a tots aquells i aquelles que us agrada el Judo. La sèrie completa consta de 27 volums i aquí encara no s'ha publicat però, si us interessa, en podeu llegir uns quants capítols en anglès (12 fins al moment d'escriure aquest article) gràcies a la comunitat de fans del Manga, Mangafox.

AVÍS PER A NAVEGANTS: es tracta d'un còmic per a adults que pot contenir escenes violentes, contingut sexual i llenguatge no apropiat per a lectors menors d'edat. Jo he posat que és NOU però en realitat al Japó es va publicar entre el 1995 i el 2001

Si voleu saber una mica més d'aquesta història no us perdeu el còmic Shin Kotaro Makaritoru